14:15 28.12.2018

Невідомі напали на артиста DZIDZIO в Києві

1 хв читати
Невідомі напали на артиста DZIDZIO в Києві

Невідомі напали в п'ятницю в Києві на артиста Михайла Хому, відомого під псевдонімом DZIDZIO, йому заподіяно незначні тілесні ушкодження.

Як повідомив відділ комунікації поліції Києва, інцидент стався на вул. В.Хвойки в Подільському районі столиці. Близько 10:30 до чергової частини надійшло повідомлення про конфлікт поблизу радіостанції. На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

"Правоохоронці опитали постраждалого, який отримав незначні тілесні ушкодження, опрацьовують прилеглу до місця події територію та встановлюють записи з камер відеоспостереження, які могли зафіксувати інцидент", - йдеться в повідомленні поліції.

Триває першочергова перевірка, за результатами якої буде визначено правову кваліфікацію події. Поліцейські розшукують інших учасників інциденту.

У повідомленні поліції не зазначено ім'я постраждалого, вказано лише, що це артист. Водночас PR-менеджер Лілія Слюсар повідомила про інцидент, що стався з Михайлом Хомою (DZIDZIO).

"Михайлу нанесені тілесні ушкодження. Нападники втекли з місця інциденту. З інцидентом розбирається поліція, і стан Михайла встановлює швидка допомога", - написала Л.Слюсар на сторінці у Facebook, зазначивши, що це сталося перед ефіром на радіо "Хіт FM".

Пізніше вона додала, що найближчим часом буде детальний письмовий коментар від продюсера, а потім і від самого артиста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА