07:37 26.12.2018

За минулу добу бойовики 5 разів обстріляли позиції об'єднаних сил, поранений один український військовий

2 хв читати
За минулу добу бойовики 5 разів обстріляли позиції об'єднаних сил, поранений один український військовий

За минулу добу бойовики 5 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один військовослужбовець отримав поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"25 грудня російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами. Упродовж минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у середу вранці.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції Об'єднаних сил на декількох напрямках.

Зокрема, бойовики здійснили обстріл з мінометів калібру 120 і 82 мм позицій Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Кримське на Луганському напрямку, а біля селища Золоте-4 на Попаснянському напрямку - з мінометів калібру 82 мм.

Опорні пункти українських військ також обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Навколо селищ Новотошківське, станиця Луганська - на Луганському напрямку і в районі міста Авдіївка на Донецькому напрямку", - підкреслили в штабі ООС.

За даними української розвідки за минулу добу один бойовик знищений і двоє поранені.

"Протягом поточної доби ворог відкрив вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів у районі селища Гнутове на Маріупольському напрямку", - додали в штабі.

Також у прес-центрі відзначили, що протягом поточної доби втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА