07:10 25.12.2018

У Житомирській області внаслідок ДТП одна людина загинула, ще семеро травмовані

1 хв читати
У Житомирській області внаслідок ДТП одна людина загинула, ще семеро травмовані

У результаті дорожньо-транспортної пригоди в Житомирському районі загинула людина, ще семеро, троє з яких діти, госпіталізовані, повідомили в Нацполіції України в Житомирській області.

"Дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів сталася 24 грудня біля с.Денишів Житомирського району. Від отриманих травм загинула людина, ще семеро учасників події, серед яких троє дітей, госпіталізовано до медичних установ", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в понеділок .

Правоохоронці уточнили, що ДТП сталося близько 15.30 на 21 км автодороги Виступовичи-Житомир-Кам'янець-Подільський поблизу с. Денишів.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Опель Астра", 41-річний житель Києва, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2104 під керуванням 26-річного жителя Житомира.

У результаті події загинув пасажир ВАЗа, 31-річний житель обласного центру. Водії обох транспортних засобів, пасажири "Опеля", 35-річна киянка та 38-річна мешканка Хмельницького, а також троє дітей від 6 до 9 років, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до медичних установ.

Зараз на місці ДТП продовжує працювати поліція. Всі обставини і причини, які призвели до ДТП, встановлюються.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА