13:53 24.12.2018

В Україну найближчої доби прийдуть сніг і хуртовини

2 хв читати
В Україну найближчої доби прийдуть сніг і хуртовини

В Україні найближчої доби 25 грудня Південний циклон зумовить вологу вітряну погоду, на більшій частині території країни очікуються сніг і хуртовини, повідомляє Укргідрометцентр.

У країні прогнозуються складні погодні умови: сніг, місцями сильний сніг, хуртовини (у східних регіонах, Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській областях – сильний мокрий сніг, подекуди з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь), в західній частині країни і в Одеській області – переважно слабкий сніг. Пориви вітру 15-20 м/с, в Приазов'ї місцями 25-28 м/с.

Температура вночі 3-8 °, вдень 1-6 ° морозу; на Півдні, Сході та Дніпропетровській області протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві 25 грудня прогнозується сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця; температура вночі та вдень 4-6° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 25 грудня найвища температура вдень була 7,8° в 2017 році, найнижча вночі -21,0° в 1969 році.

В Україні 26 грудня часом очікується невеликий сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 4-9°, вдень 0-5° морозу, в західних і південних областях від 2° морозу до 3° тепла; в Карпатах та на півночі Лівобережжя вночі 7-12° морозу, вдень 2-7° морозу.

У Києві 26 грудня прогнозується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 1-3° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія передасть Україні ракети Patriot і танки Leopard - ЗМІ

Питання демонтажу радянської символіки з мосту Патона має вирішувати Держагентство відновлення - КМДА

Окупанти обстріляли Антонівку біля Херсона, поранено двоє жителів - ОВА

Окупанти обстріляли Чернігів, Дружбу та 27 прикордонних сіл у Чернігівській і Сумській областях

Генсек НАТО закликав зняти обмеження на використання Україною іноземних озброєнь для ударів по РФ

РФ розпочала нову хвилю "націоналізації" нерухомості українців на тимчасово окупованих територіях - Центр нацспротиву

Петиція із закликом припинити знищення зелених насаджень на прибудинкових територіях у Києві набрала потрібну кількість голосів

За добу на Харківщині чотири мирних жителі загинули внаслідок збройної російської агресії

Зеленський у понеділок відвідає з робочим візитом Іспанію

На Донеччині в результаті російських обстрілів п'ять убитих і троє поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА