14:30 20.12.2018

"Укрпошта" домовилася з ПФ про доставку пенсій і призупинила оптимізацію мережі відділень

2 хв читати
"Укрпошта" домовилася з ПФ про доставку пенсій і призупинила оптимізацію мережі відділень

Філії ПАТ "Укрпошта" в усіх областях України успішно провели переговори та підписали відповідні протоколи з регіональними управліннями Пенсійного фонду (ПФ) про доставку та виплату пенсій у 2019 році.

Як наголошується в повідомленні прес-служби "Укрпошти" в четвер, таких домовленостей було досягнуто після ухвалення рішення парламентом про виділення компанії 500 млн грн на покриття збитків, пов'язаних із послугою доставки пенсій.

Найближчим часом очікується укладення відповідних угод між ПФ і "Укрпоштою" у всіх регіонах України без винятку.

"Укрпошта продовжить виплачувати пенсії в 2019 році та доставляти їх, як і раніше, в усі населені пункти країни: як у великі міста, так і в найменші та найвіддаленіші села", - наводить слова генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського прес-служба.

У повідомленні компанії також наголошується, що на виконання доручення президента України щодо забезпечення діяльності мережі відділень поштового зв'язку в сільській місцевості, "Укрпошта" офіційно припиняє з 17 грудня поточного року всі дії, пов'язані з оптимізацією сільської мережі.

Крім того, буде проведено роботу з працевлаштування на вакантні посади колишніх працівників, в разі їхнього звернення.

"Наразі в "Укрпошті" незаповненими залишаються 1188 вакансій листонош і 667 вакансій операторів", - наголосили в компанії.

В "Укрпошті" зазначили, що найближчим часом планується відновити роботу понад 50 відділень зв'язку та запустити в роботу 11 нових відділень до кінця року. "Укрпошта" також активно співпрацюватиме з місцевими громадами, де відділення зв'язку залишаються закритими через технічні причини, пов'язаними з неможливістю їхньої подальшої експлуатації або через їхню неукомплектованість.

Як повідомлялося, раніше "Укрпошта" заявила про те, що підвищить зарплати рядовим співробітникам і не закриватиме відділення.

Президент України Петро Порошенко вважає неприпустимим збільшення тарифів на доставку пенсій, звільнення листонош і закриття поштових відділень у сільській місцевості, а також просить генерального директора "Укрпошти" переглянути розмір своєї зарплати в бік зменшення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА