08:37 10.12.2018

Під час спроби незаконно перетнути українсько-угорський кордон затримано двох громадян Сомалі

1 хв читати
Під час спроби незаконно перетнути українсько-угорський кордон затримано двох громадян Сомалі

У неділю прикордонники мукачівського прикордонного загону затримали двох громадян Сомалі під час спроби незаконно перетнути українсько-угорський кордон, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

"Порушників, які намагалися незаконно потрапити в Угорщину, затримали вчора вночі прикордонники відділення "Косино" Мукачівського загону", - йдеться в повідомленні відомства, оприлюдненому в понеділок уранці.

В інформації зазначено, що під час патрулювання прикордонний наряд помітив невідомих осіб, які швидко рухалися у бік кордону. Законні вимоги прикордонників особи проігнорували та спробували втекти.

"Щоб зупинити зловмисників, військовослужбовці здійснили кілька попереджувальних пострілів. Правопорушників затримали, жодних документів вони при собі не мали і повідомили, що є громадянами Сомалі", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення фільтраційних заходів з'ясувалося, що одного з іноземців прикордонники мукачівського загону вже затримували два місяці тому.

На затриманих було складено протоколи про адміністративні правопорушення. Проводяться заходи зі встановлення кола осіб, причетних до організації незаконної подорожі нелегалів.

Подальшу долю мандрівників та оцінку їхнім діям визначатиме суд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА