15:05 29.11.2018

Луценко обурений бездіяльністю одеських правоохоронців у зв'язку з нападом на Гриценка в умовах воєнного стану

2 хв читати
Луценко обурений бездіяльністю одеських правоохоронців у зв'язку з нападом на Гриценка в умовах воєнного стану

Генеральний прокурор Юрій Луценко в телефонній розмові з місцевими силовиками висловив обурення бездіяльністю правоохоронців, які не затримали жодного з учасників нападу на соратників на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка в Одесі в середу.

Як повідомляє речник Генпрокуратури Андрій Лисенко, на думку Ю.Луценка, такі дії представників поліції неприпустимі, враховуючи введений в області воєнний стан і складну політичну ситуацію в країні.

Генпрокурор висловив упевненість, що поліція швидко встановить нападників в рамках розпочатого кримінального провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко закидали яйцями в Одесі перед входом на одну з місцевих радіостанцій у середу, у результаті сутички постраждав один з членів партії. Пізніше А.Гриценко повідомив, що внаслідок нападу найбільше постраждали троє активістів партії, їм було надано медичну допомогу.

У ніч на четвер прес-служба партії "Громадянська позиція" повідомила, що встановлено організатора і більшість виконавців нападу в Одесі. У заяві також наголошується, що на камерах спостереження зафіксовано близько 30 осіб у масках спортивної зовнішності без розпізнавальних знаків, які очікували політика перед входом. "Організатора і більшість виконавців нападу вже встановлено. Замовника шукати не треба. Він відомий. Недовго вже лишилося, скоро настане час відповідати перед судом не лише виконавцям", - заявив А.Гриценко.

26 листопада Верховна Рада затвердила введення воєнного стану в окремих областях України, оголошене указом президента Петра Порошенка, терміном на 30 діб. Воєнний стан вводиться у прикордонних з РФ і Придністров'ям областях: Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Одеській, Харківській, Чернігівській та Херсонській, Донецькій і Запорізькій областях та внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА