07:38 23.11.2018

Суд випустив із СІЗО одного з підозрюваних у нападі на активіста Михайлика

1 хв читати
Суд випустив із СІЗО одного з підозрюваних у нападі на активіста Михайлика

Київський районний суд випустив із СІЗО під цілодобовий домашній арешт одного з підозрюваних Торніке Герасина в замаху на одеського активіста Олега Михайлика, повідомляє "Радіо Свобода".

Як наголошується, суд прийняв рішення при розгляді клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу. Двох інших підозрюваних Лаші Герасина і Манучара Варшанідзе залишили під вартою 21 листопада поточного року.

Крім того, під час засідання стало відомо, що напад на О.Михайлика об'єднано з іншим виробництвом - про хуліганство із застосуванням зброї влітку 2018 року.

"Швидше за все, мова йде про конфлікт з громадською організацією "Лівий берег" - про причетність затриманих грузинів до цього конфлікту заявляли ще у вересні відразу після їх затримання. Зокрема пістолет, який знайшли на квартирі одного з них під час обшуку, за даними правоохоронців використовувався саме в червні 2018 року. Також Торніке Герасина обвинувачують у виготовленні і використанні фальшивих документів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, увечері 22 вересня невідомі вчинили напад на одеського громадського активіста, голову міської організації партії "Сила людей" О.Михайлика.

25 вересня правоохоронці затримали трьох осіб, яких підозрюють у замаху на О.Михайлика.

27 вересня Київський районний суд м.Одеси обирав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави підозрюваним у замаху на вбивство громадського діяча О.Михайлика трьом громадянам Грузії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА