08:30 22.11.2018

У ДТП на Закарпатті загинули дві людини, ще дві постраждали

1 хв читати

У дорожньо-транспортній пригоді в Хустському районі Закарпатської області загинули дві людини, ще двоє отримали політравми, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

"21 листопада о 17:02 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху між населеними пунктами Драгово і Золотарьово Хустського району. Там, за поки що невстановлених обставин, зіткнулися два автомобілі Toyota Camry та Skoda Octavia. Унаслідок ДТП обидва водії, жителі с. Золотарьово Хустського району, 1990 і 1996 років народження, від отриманих травм загинули на місці. Двоє пасажирів з отриманими політравмами були госпіталізовані до медичного закладу", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства у Facebook, розміщеному в середу ввечері.

Також повідомляється, що на місці події працювали рятувальники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, які за допомогою гідравлічного обладнання WEBER деблокували тіла загиблих із понівечених у дорожньо-транспортній пригоді автомобілів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА