15:08 13.11.2018

Погіршення погодних умов: киян просять пересісти на громадський транспорт і не паркуватися на узбіччях доріг

1 хв читати

З огляду на очікуване найближчими днями погіршення погодних умов влада Києва звертається до киян з проханням надати перевагу громадському транспорту, а автовласників, які все ж користуватимуться власним транспортом, - потурбуватися про зимові шини, сказав заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Дмитро Давтян.

 

"Завтра та післязавтра в столиці очікується погіршення погодних умов. Так, 14 листопада очікуємо зниження температури до -4 уночі, а снігопад, який за прогнозами має розпочатися зранку, триватиме протягом дня та може створити покрив у 4 см і стати причиною ожеледиці. Перші дні справжньої зими будуть нелегкими для нас, тож прошу - будьте обачні. За можливості, користуйтеся громадським транспортом", - наводить слова Д.Давтяна у вівторок прес-служба КМДА.

Він також закликає власників автомобілів заздалегідь потурбуватися про належний технічний стан свого транспорту й особливо - про заміну шин на зимові. "Головне, щоб ваша поїздка була безпечною для вас та інших учасників дорожнього руху. Давайте будемо відповідальними", - зазначив Д.Давтян.

Заступник голови КМДА також просить автовласників не залишати свій транспорт уздовж доріг, адже це заважатиме спецтехніці оперативно розчищати дороги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

Блінкен не виключає нових санкцій проти компаній КНР за підтримку ОПК Росії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА