12:11 09.11.2018

На вихідних в Україні погода не зміниться

2 хв читати
На вихідних в Україні погода не зміниться

Найближчої доби, 10 листопада, погоду в Україні, як і раніше, визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску, збережеться суха погода, вночі та вранці з туманами, температура поки що не зміниться, лише на сході та північному сході країни вдень трохи знизиться, повідомляє Укргідрометцентр.

Без опадів, вночі та вранці на більшій частині території України туман. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі від 1 ° тепла до 4 ° морозу, в західних областях і на крайньому півдні 0-4 тепла; вдень 5-10 ° тепла, на Закарпатті, в Одеській області та Криму до 14 °, в східних, Сумській та Чернігівській областях 1-6 ° тепла.

У Києві - без опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі близько 0 °, вдень 7-9 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 10 листопада найвища температура вдень була зафіксована на позначці 19,6 градусів тепла у 2010 році, найнижча вночі - на позначці 12,2 градусів морозу в 1897 році.

У неділю, 11 листопада, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3 ° тепла до 2 ° морозу, вдень 1-6 ° тепла; в західних областях і на крайньому півдні країни вночі 2-7 ° тепла, вдень 7-14 °.

У Києві - без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3 ° тепла, вдень 3-5 °.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих у Херсоні зросла до 17 осіб, троє у важкому стані - голова МВА

Ліхтенштейн візьме участь у Саміті миру та підтримав створення Реєстру збитків і спецтрибуналу щодо злочину агресії проти України - Зеленський

У Миколаєві кількість постраждалих від ракетного удару збільшилася до 6 осіб - ДСНС

У Херсоні від авіаудару постраждали 7 осіб, серед них 15-річний підліток - Прокудін

У Херсоні поранено п'ятьох людей після авіаційного удару РФ - попередня інформація

Блінкен: Рішення про переговори має приймати Україна, а не США чи будь-яка інша країна

Армія РФ завдала авіаційного удару по Херсону, є постраждалі - Прокудін

Грузія підтвердила участь у Саміті миру - Зеленський

Кількість постраждалих у Миколаєві збільшилася до 5 осіб - ОВА

ЗСУ частково витіснили окупантів із Вовчанська, ворог атакує на куп'янському та покровському напрямках - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА