15:19 07.11.2018

Louis Dreyfus Company збільшить інвестиції в українську економіку - зустріч Порошенка з представниками компанії

2 хв читати

Голова наглядової ради Louis Dreyfus Holding B.V. Маргарита Луї-Дрейфус, яка прибула до Києва на чолі делегації одного з найбільших трейдерів продтоварами в світі Louis Dreyfus Company, під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком повідомила про плани збільшити інвестиції в українську економіку.

"Ви вірите (в Україну - ІФ), інвестуєте і просуваєте Україну у світі", - сказав П.Порошенко на зустрічі з делегацією компанії, повідомляє прес-служба глави Української держави.

Президент відзначив 20-річну діяльність компанії в Україні та висловив сподівання, що вона збільшить інвестування в країну.

П.Порошенко також поінформував членів делегації про перебіг реформ в Україні, спрямованих на поліпшення інвестиційного клімату.

У свою чергу М. Луї-Дрейфус повідомила, що компанія планує найближчими роками суттєво збільшити інвестиції в Україну. Вона також зазначила, що за останні чотири роки в Україні відбулися позитивні зміни, які компанія відчуває в своїй роботі.

Louis Dreyfus Company є одним з найбільших трейдерів продовольчими товарами в світі - 10% світового обороту. Компанія працює в 100 країнах. Основні сфери її діяльності - торгівля, сільське господарство, фінанси.

В Україні Louis Dreyfus Company працює з 1998 року і є одним з найбільших експортерів сільськогосподарської продукції з України. У 2016 році компанія експортувала 4,4млн т зернових. Компанія володіє елеваторами у Вінницькій, Черкаській і Запорізькій областях. З 2012 року спільно з ТОВ "Бруклін-Київ" будує портовий перевантажувальний комплекс для зернових культур в Одеському порту, загальний обсяг інвестицій у проект - $104 млн. Компанія розглядає можливість збільшення інвестицій для розширення потужностей із зберігання зернових. Louis Dreyfus Company також інвестувала в 2017 році близько $8 млн в дорожню інфраструктуру в Одеському порту і планує інвестувати в будівництво вагонів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог атакував Одесу касетними боєприпасами, мета – припортова інфраструктура, є поранені

Один представник полку "Азов" повернувся додому в рамках останнього обміну військовополоненими

Кулеба в розмові з Блінкеном привітав дозвіл США на удари по РФ: Своєчасний крок у правильному напряму

Офіс ТЧХУ відновив роботу в Краматорську

Кличко: Київ готується до складної зими в умовах масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 70, на покровському напрямку тривають 11 боїв

Зеленський подякував Королю Швеції за особливу допомогу в межах Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

У Міноборони підтримують створення Військової поліції

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 62, найнапруженіша ситуація на покровському напрямку

Французька спецслужба повідомила про затримання та арешт підозрюваного в підготовці теракту на Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА