19:09 04.11.2018

Боєць ЗС України загинув, ще двоє поранені з початку доби на Донбасі

1 хв читати
Боєць ЗС України загинув, ще двоє поранені з початку доби на Донбасі

З початку доби 4 листопада на 18.00 бойовики на Донбасі 14 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі 8 разів застосувавши озброєння, заборонене мінськими домовленостями, внаслідок чого один український військовослужбовець загинув і ще двоє отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Підрозділи стійко утримують зайняті позиції. Під час виконання завдань, застосовують усі наявні сили і засоби для стабілізації ситуації, однак, готові і до більш активних заходів. У результаті бойових дій, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще двоє - отримали поранення", - йдеться у зведенні станом на 18.00 неділі, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук.

В інформації зазначається, що бойовики вели прицільний вогонь з мінометів різного калібру, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Авдіївка, Піски, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське", - йдеться в звіті.

Так, уточнюють в штабі ООС, поблизу Хутора Вільний бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Міномети 82-го калібру для вогневого впливу по позиціях Об'єднаних сил члени незаконних збройних формувань застосували ще близько п'яти населених пунктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Саміт НАТО не стане продуктивним без вирішення питання запрошення України до організації - Зеленський

Серед повернутих із російського полону шестеро жителів Харківщини - Синєгубов

У Харкові вже 6 жертв внаслідок нічних ворожих ударів

Від початку доби на лінії фронту відбулося 42 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Мінветеранів і НВМК розробили інструкції щодо поховання військовослужбовців, УБД та учасників Революції гідності

Зеленський візьме участь у конференції з безпеки в Сінгапурі - ЗМІ

Україна та ще 17 країн-учасниць Договору про Антарктику заблокували надання Білорусі статусу консультативної сторони - Міносвіти

МОБІЛІЗАЦІЯ ПІСЛЯ УХВАЛЕННЯ ЗАКОНУ ПРО МОБІЛІЗАЦІЮ ЗБІЛЬШИЛАСЯ - ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Україна уклала з Норвегією угоду про безпеку

Німеччина дозволила Україні бити наданою зброєю по РФ через наступ на Харків - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА