15:21 31.10.2018

Рух автобусів в районі Харківського шосе в Києві відновлено - КМДА

1 хв читати
Рух автобусів в районі Харківського шосе в Києві відновлено - КМДА

 Рух кількох автобусних маршрутів, що проходять Харківським шосе, перекритий з вечора протестувальниками, відновлено, повідомила Київська міськдержадміністрація.

"О 14.20 відновлено рух автобусів маршрутів 42, 45, 51, 63, 115 за власними схемами", - йдеться в повідомленні КМДА на сторінці у Facebook.

У міськадміністрації нагадали, що маршрути були змінені через перекриття руху автотранспорту мітингувальниками. Водночас у повідомленні не зазначено, чи розблокували вони шосе.

Як повідомлялося, мешканці житлового комплексу "Мега-Сіті" (MegaCity) перекрили рух транспорту на Харківському шосе в Києві через відсутність в їхніх будинках електрики з 30 жовтня.

ПрАТ "ДТЕК Київські електромережі" повідомило, що з 30 жовтня два житлових будинки за адресами вул. Харківське шосе, 19 і 19-А, залишилися без електропостачання. Будинки обслуговує ТОВ "Дім-Сервіс 19", яке накопичило заборгованість в сумі понад 2 млн грн перед "ДТЕК Київські електромережі" за спожиту електроенергію.

Через акцію протесту співробітники поліції перекрили рух для автомобільного та громадського транспорту, рух трамваїв не припинявся.

Влада Києва закликала мешканців житлового комплексу "Мега-Сіті" (MegaCity) на Харківському шосе, 19 і 19-А визначити ініціативну групу і дотримуватися плану дій з погашення боргу за електроенергію і виконання технічних умов їхнього об'єкта.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА