20:13 17.10.2018

Гройсман висловив співчуття у зв'язку з убивствами в коледжі в Керчі

1 хв читати
Гройсман висловив співчуття у зв'язку з убивствами в коледжі в Керчі

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловив співчуття сім'ям загиблих і постраждалим унаслідок стрілянини і вибуху в політехнічному коледжі в м. Керчі окупованого Криму.

"Жахлива новина з тимчасово окупованого Криму. В навчальному закладі загинули люди. Висловлюю співчуття родинам загиблих і постраждалим. Крим – це Україна", - написав В.Гройсман на своїй сторінці в соцмережі Twitter у середу.

Раніше цього дня в Керченському політехнічному коледжі сталися вибух і стрілянина. В результаті, за останніми даними, загинули 19 людей. Спочатку було відкрито кримінальну справу за статтею "теракт", проте пізніше з'ясувалося, що вибух і стрільбу в коледжі влаштував один з його учнів - Владислав Росляков, який потім наклав на себе руки. Справу перекваліфікували на статтю "вбивство".

Прокуратура Автономної Республіки Крим відкрила кримінальне провадження за фактом терористичного акту у зв'язку з вибухом у Керчі. "Прокуратура Криму зареєструвала кримінальне провадження за фактом терористичного акту за ст. 258 ч. 3 Кримінального кодексу України", - сказав начальник відділу прокуратури АР Крим Роман Мурачов.

Він наголосив, що в цій ситуації прокуратура черпає інформацію зі ЗМІ, зокрема щодо версій того, що сталося, кількості загиблих і поранених, а також інші дані. "Ми перевіряємо всі без винятку версії... І буде дано доручення СБУ перевірити ці версії", - сказав Р.Мурачов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожим авіаударом зруйновано кілька будинків у Харкові, під завалами люди - мер

Ворожа пропаганда намагається відвернути увагу світової спільноти від злочинів, скоєних ЗС РФ - Офіс генпрокурора

Окупанти завдали удару по Харкову, загорівся приватний будинок - Синєгубов

Передано до суду справу трьох депутатів-ухилянтів Київської міськради

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА