07:40 06.10.2018

У Миколаївській області за фактом нічної стрілянини поліція відкрила кримінальне провадження

1 хв читати
У Миколаївській області за фактом нічної стрілянини поліція відкрила кримінальне провадження

У мікрорайоні Намив (Миколаївська обл.) правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом нічної стрілянини, причетну до злочину особу затримали, повідомила прес-служба Національної поліції області.

"У поліцію надійшло повідомлення від чоловіка про те, що біля супермаркету на вулиці Озерній в мікрорайоні Намив відбувається конфлікт між двома чоловіками, один з яких дістав з припаркованого поруч автомобіля зброю і здійснив кілька пострілів. У цей момент опонент збройного правопорушника, злякавшись за своє життя , втік, а той, поклавши зброю назад до автомобіля, також залишив місце події. За словами свідка, водій авто перебував у нетверезому стані", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Як зазначається, отримавши опис зовнішності зловмисника і транспортного засобу на якому він пересувався, правоохоронці встановили розшукуване авто в районі зупинки громадського транспорту по вулиці Г.Карпенка. На вимогу поліцейських водій залишив транспортний засіб. При огляді салону правоохоронці виявили гладкоствольну рушницю, на яку власник надав дозвільні документи.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство), що карається позбавленням волі терміном від трьох до семи років. Зараз тривають слідчі дії. Наразі вирішується питання про повідомлення зловмисникові про підозру у злочині.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА