18:07 05.10.2018

Суд продовжив арешт Єфремова

2 хв читати
Суд продовжив арешт Єфремова

Старобільський районний суд Луганської області продовжив термін тримання під вартою до 3 грудня екс-голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба Генеральної прокуратури України, 5 жовтня 2018 року відбулося чергове засідання в Старобільському райсуді Луганської області в кримінальному провадженні за обвинуваченням О.Єфремова в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 27, ст. 341, ч. 5 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України.

"Під час судового засідання ухвалено рішення щодо продовження терміну тримання під вартою зазначеної особи до 03.12.2018 включно", - йдеться в повідомленні.

Наступне засідання відбудеться 16 жовтня 2018 року о 13:30, під час якого заплановано допит свідків сторони обвинувачення.

Як повідомлялося, О.Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

О.Єфремова обвинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Йому також ставиться за провину організаційне та інше сприяння створенню і діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державна зрада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен зустрівся з представниками Фонду DEJURE та Центру протидії корупції

МВС повідомило про 21 пораненого внаслідок учорашнього обстрілу Харкова

На харківському напрямку в районах Лук'янців і Вовчанська ЗСУ перемістилися на більш вигідні позиції, бої тривають - Генштаб

У Києві на вул. Антоновича частково відновлено рух транспорту після пошкодження тепломагістралі - КМДА

Кулеба провів зустріч із міністрами опозиційного уряду Лейбористської партії Великої Британії

Аварійні відключення світла населенню пов'язані зі значним зростанням споживання - голова "Укренерго"

Кулеба і Блінкен провели перший раунд переговорів у Києві в піцерії "Veterano Pizza"

Умєров в Анкарі обговорив із турецьким колегою співпрацю у сфері оборони, ситуацію на фронті та регіоні Чорного моря

Аварійні відключення світла застосовуватимуться в Україні з 21:00 до 24:00 вівторка

Захист України від корупції має бути таким же сильним, як і її військова оборона

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА