18:35 04.10.2018

Двоє українських військовослужбовців дістали поранень під час бойових дій на Донбасі

1 хв читати
Двоє українських військовослужбовців дістали поранень під час бойових дій на Донбасі

Незаконні збройні формування в четвер здійснили дев’ять обстрілів українських позицій на Донбасі, під час бойових дій двоє військовослужбовців дістали поранень.

"Протягом доби, з 7.00 до 18.00, російські окупаційні війська дев’ять разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, тричі - з озброєння, забороненого Мінськими угодами", - йдеться у зведенні на сторінці прес-центру ООС у Facebook.

Зазначається, що бойовики відкривали прицільний вогонь по позиціях об'єднаних сил у районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Луганське, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар'їнка та Павлопіль.

Крім того, опорні пункти українських військ поблизу Шумів та Південного були обстріляні зі стрілецької зброї, біля Красногорівки, Мар'їнки та Павлополя – стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів, у районі Кримського та Луганського противник також застосував станкові гранатомети. Вогневі нальоти з застосуванням мінометів 82-го калібру ворог здійснив по оборонцях Кримського та Оріхового, а позиції поблизу Луганського були обстріляні з мінометів калібру 120 мм.

"У ході бойових дій двоє військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень", - повідомили в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА