10:19 04.10.2018

Шестеро громадян Білорусі та киянин постраждали в ДТП на Миколаївщині

2 хв читати

Поблизу с. Мазурового Кривоозерського району Миколаївської області мікроавтобус Mercedes Sprinter білоруської реєстрації зіткнувся з вантажним підйомним краном Mitsubishi, який рухвася попереду в попутному напрямку, внаслідок чого постраждали семеро людей, зокрема шість громадян Білорусі та один українець.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції України в Миколаївській області, ДТП сталася близько 06:00 четверга на 290 км автодороги "Одеса-Київ". У салоні мікроавтобуса перебували восьмеро осіб.

"Унаслідок ДТП постраждали семеро: шість громадян Білорусі віком від 43 до 66 років, зокрема водій мікроавтобуса, і ще один пасажир, 30-річний житель Києва, яких із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправлено до Кривоозерської центральної районної лікарні. Наразі постраждалим надається необхідна медична допомога, відомо, що один із травмованих перебуває у важкому стані", - йдеться в повідомленні.

24-річний водій вантажного підйомного крана, житель Одеси, не постраждав. Також поки що невідомо про стан одного з пасажирів мікроавтобуса, громадянина Білорусі, який після зіткнення пересів до іншого транспортного засобу.

Інформацію про дорожньо-транспортну пригоду внесено до ЄРДР попередньо за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Наразі на місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи Кривоозерського відділення поліції, слідчі Слідчого управління та криміналісти. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються. Тривають першочергові слідчі дії.

"Про автопригоду повідомлено Міністерству закордонних справ", - додали в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Йоганніс про можливу передачу Україні системи Patriot: Якщо Румунія щось віддає, вона має отримати щось інше

"Укренерго" планує обмеження енергопостачання на всю добу четверга

Вибори у Великій Британії можуть відбутися на початку липня

Уряд Італії збільшив фінансування українським студентам

Унаслідок ворожих обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено агрофірму, житловий будинок - голова ОВА

Регламент ЄС про доходи з активів РФ передбачає їх вилучення раз на 2 роки - публікація

Президент Чилі підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

Блокування трибуни парламенту суперечить регламенту Верховної Ради - рішення погоджувальної ради

На Львівському залізничному вокзалі відкрився інформаційний пункт рекрутингу української армії

Система освітлення в Києві продовжує працювати в режимі посиленої економії - КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА