08:42 03.10.2018

Строковику-рецидивісту присудили більше трьох років позбавлення волі

1 хв читати
Строковику-рецидивісту присудили більше трьох років позбавлення волі

Військова прокуратура Чернігівського гарнізону Центрального регіону України забезпечила досудове розслідування і підтримання публічного обвинувачення в кримінальному провадженні солдату строкової служби однієї з військових частин, яка дислокується в Чернігівській області.

Як повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України, військовослужбовець, діючи з метою тимчасового ухилення від військової служби, з особистих мотивів самовільно покинув розташування військової частини і з 26 червня 2018 року до 31 серпня обов'язки військової служби не виконував. При цьому 8 лютого 2018 за вчинення аналогічного злочину зрадника присяги вже засуджували позбавленням волі терміном на три роки з випробувальним терміном один рік.

Однак, порушуючи вимоги ст.75 і ст.76 Кримінального кодексу України правопорушник не став на шлях виправлення, а в період випробувального терміну вчинив новий умисний злочин.

Чернігівський районний суд від 2 жовтня на підставі ст.71 КК України за скоєний злочин засудив солдата за ст.407 ч.4 КК України, до покарання у вигляді позбавлення волі терміном на три роки один місяць без звільнення від його відбування.

За клопотанням сторони публічного обвинувачення військової прокуратури Чернігівського гарнізону після проголошення вироку зазначену особу взяли під варту в залі суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА