13:53 27.09.2018

Двоє українців намагалися на мікроавтобусі з борошном і макаронами прорватися на територію Білорусі

1 хв читати
Двоє українців намагалися на мікроавтобусі з борошном і макаронами прорватися на територію Білорусі

У міжнародному пункті пропуску "Славутич" (Чернігівська обл.) двоє неадекватних чоловіків, імовірно, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, намагалися на мікроавтобусі прорватися на територію Білорусі.

Як повідомляє в четвер прес-служба Державної прикордонної служби України, інцидент стався напередодні. Мікроавтобус Mercedes Sprinter, рухаючись на значній швидкості, проігнорував заборонний сигнал правоохоронців і, небезпечно маневруючи по зустрічній смузі, об'їхав бетонні блоки, зламав шлагбаум і заїхав до пункту пропуску.

Під час маневрування водія було задіяно інші прикордонні наряди в пункті пропуску, які й зупинили автомобіль, не дозволивши перетнути держкордон із Білоруссю.

У процесі огляду автомобіля прикордонники виявили в транспортному засобі 30 мішків із борошном і макаронними виробами. Водій - 21-річний громадянин України - і його пасажир не мали ніяких документів, імовірно, вони перебували в стані алкогольного сп'яніння, зазначили в прикордонному відомстві.

Після встановлення особи пасажира щодо обох громадян складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та спробу порушення державного кордону. Крім того, водія за злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовця Державної прикордонної служби притягнули до відповідальності ще за однією статтею Кодексу про адмінпорушення.

Для здійснення подальших слідчих дій щодо можливого управління автомобілем в стані алкогольного сп'яніння водія передали співробітникам Національної поліції України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у госпіталі Харкова відвідав військовослужбовців, які дістали поранення, й відзначив їх держнагородами

Міносвіти запрошує учнів 8-11 класів на онлайн-урок з кібергігієни

Шістьох шахтарів поранено в Донецькій області внаслідок удару РФ по державній шахті - Міненерго

Зеленський провів засідання Ставки у Харкові, заявив про контрольовану загалом ситуацію в регіоні

Окупанти беруть мирних жителів Вовчанська в полон - МВС

Голова Військового комітету НАТО: Україна показала світові, що здатна домогтися безпрецедентних успіхів на полі бою; все, що їм потрібно, - наша допомога

В Україні до вихідних потеплішає, місцями пройдуть невеликі дощі

JYSK відкрив новий магазин у Київській області

На українсько-польському кордоні спостерігається збільшення транспортного потоку - Держприкордонслужба

Сили оборони зірвали спроби ворога вклинитися вглиб Вовчанська - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА