11:47 26.09.2018

На узбережжі Азовського моря відбулися навчання з відбиття і стримування агресії з моря

1 хв читати
На узбережжі Азовського моря відбулися навчання з відбиття і стримування агресії з моря

На узбережжі Азовського моря проведено спільні тактичні навчання з відбиття та стримування агресії з моря, повідомляється на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.

"У процесі навчань екіпажі бронеавтомобілів Держприкордонслужби та танкові підрозділи Збройних сил України, що діють спільно в складі Об'єднаних сил, вдосконалили питання взаємодії під час виконання завдань щодо оборони узбережжя та знищення надводних цілей і морського десанту противника", - йдеться в повідомленні.

Під час навчальної стрільби снайперські групи закріпили навички дій у різних умовах, кулеметники підвищили точність стрільби в русі та з укріплень, а водії броньованих "Хамвеїв" удосконалили майстерність управління під час руху в колоні, розгортанні в бойовий порядок і виконання оборонних маневрів на узбережжі.

"Особливу увагу на навчаннях було приділено питанням тактичної медицини, а саме надання домедичної допомоги на полі бою та евакуації поранених з-під вогню противника", - розповіли в Держприкордонслужбі.

Навчання відбулися на виконання розпорядження командувача Об'єднаних сил щодо підтримання високого рівня бойової підготовки підрозділів зі складу Об'єднаних сил.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА