20:04 20.09.2018

Кива звинувачує Саакашвілі в тому, що його звільнили з Нацполіції

1 хв читати
Кива звинувачує Саакашвілі в тому, що його звільнили з Нацполіції

Голова Соціалістичної партії України Ілля Кива звинуватив екс-голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі у звільненні його з посади начальника департаменту протидії наркозлочинності, оскільки його дії нібито розкрили факти фінансування наркомафією кампанії політика, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті.

"Насправді причини для зняття з посади не існувало. Але коли я почав боротися проти злочинності на фармакологічному заводі "Інтерхім", який виробляє кодеїновмісні препарати, відразу розпочалося цькування, яке скінчилося звільненням", - сказав І.Кива в ефірі телеканалу NewsOne.

Глава СПУ заявив, що є підтверджені факти, що "Інтерхім" спонсорував політичну кампанію М.Саакашвілі, проте конкретних прикладів не навів.

При цьому М.Саакашвілі в прямому ефірі не визнав своєї провини та пояснив свою позицію тим, що він категорично проти втручання правоохоронних органів у бізнес. "Я захищав бізнес!" - заявив він.

І.Кива, у свою чергу, наголосив, що це був наркобізнес і, відповідно, М.Саакашвілі його "кришував". "Інтерхім" виробляє кодеїновмісні препарати. Це наркотична речовина. Ви захищали наркобізнес", - парирував І.Кива, зазначивши, що основною його метою було впровадження продажу кодеїновмісних препаратів виключно за рецептами.

Як повідомлялося, І.Киву було призначено головою департаменту протидії наркозлочинності в жовтні 2015 року. 14 травня 2016 року глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила, що подала заяву про звільнення І.Киви.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба і Блінкен провели перший раунд переговорів у Києві в піцерії "Veterano Pizza"

Умєров в Анкарі обговорив із турецьким колегою співпрацю у сфері оборони, ситуацію на фронті та регіоні Чорного моря

Аварійні відключення світла застосовуватимуться в Україні з 21:00 до 24:00 вівторка

Захист України від корупції має бути таким же сильним, як і її військова оборона

В УКРАЇНІ АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ ДЕФІЦИТ - ОБЛЕНЕРГО

Блінкен: Майбутня двостороння угода у сфері безпеки з Україною передбачає підтримку оборони та безпеки за низкою найважливіших напрямів

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Блінкен у Києві пообіцяв, що США конфіскують заморожені активи РФ

Блінкен: Мобілізація дасть змогу Україні зміцнити оборону і дасть відпочинок воїнам, які понад два роки на фронті

Помічник держсекретаря США не виключив призупинення фінансової допомоги Грузії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА