10:47 18.09.2018

Двох іноземців, які збили на смерть дівчину в Закарпатті, затримали на кордоні

1 хв читати

Чоловіка та жінку, громадян Німеччини та Ізраїлю, які збили 15-річну дівчину на трасі Київ-Ужгород у Закарпатській області, затримали на кордоні України під час спроби виїхати за межі країни, повідомляє відділ комунікацій із засобами масової інформації адміністрації Державної прикордонної служби України.

Як наголошується в повідомленні, прикордонники Чопського загону отримали інформацію від Національної поліції про розшук двох іноземців, які в районі с. Нижнє Солотвино Ужгородського району на смерть збили 15-річну дівчину та втекли з місця події.

"Про затримання підозрюваних іноземців прикордонники поінформували співробітників Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Як встановили згодом правоохоронці, правопорушники є громадянами Німеччини та Ізраїлю. Після скоєння ДТП вони залишили свій транспортний засіб і намагалися виїхати за межі України в іншому транспортному засобі... Після складання процесуальних документів іноземців передали представникам Нацполіції", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА