08:58 08.09.2018

КПВВ "Станиця Луганська" відновить роботу о 12.00 суботи

2 хв читати
КПВВ "Станиця Луганська" відновить роботу о 12.00 суботи

У суботу 12 вересня о 12:00 контрольно-пропускний пункт "Станиця Луганська" відновлює свою роботу, повідомляють в штабі Операції об'єднаних сил (ООС)

"8 вересня о 12.00 після проведення основних робіт з реконструкції, за рішенням командувача об'єднаних сил відновлює функціонування контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська", яка поки що залишається єдиним дорожнім коридором на Луганщині" - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook в суботу вранці.

"З метою поліпшення умов перетину громадянами лінії розмежування, в рамках цього дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів і штату підрозділу, що забезпечує пропускні операції в цьому дорожньому коридорі. Раніше КПВВ "Станиця Луганська" була спроектована на пропуск в 6000 чоловік щозміни, а реальна середньодобова кількість осіб, які перетинають лінію зіткнення з цього дорожнього коридору, становила 10-12 тисяч чоловік. Завдяки збільшенню кількості робочих місць до 40, планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування такої кількості громадян без зменшення складової безпеки"- відзначають в штабі ООС.

Для поліпшення системи безпеки і недопущення проявів корупції, КПВВ "Станиця Луганська" обладнають камерами відеоспостереження.

"Наразі повністю замінено дорожнє покриття в контрольному пункті, облаштовані укриття, навіси-накопичувачі для осіб, які перетинають лінію розмежування, змонтовані нові модулі для проведення паспортного і фіскального контролю. Завершується підведення комунікацій і будівництво додаткових зручностей для громадян" - підсумували в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА