18:45 07.09.2018

Двох бійців ЗСУ поранено протягом дня на Донбасі

1 хв читати
Двох бійців ЗСУ поранено протягом дня на Донбасі

Протягом дня п'ятниці, з 7.00 до 18.00, бойовики на Донбасі вісім разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого двоє українських військових дістали поранення, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, ворог не застосовував ...Унаслідок обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення", - йдеться у зведенні станом на 18.00 п'ятниці, опублікованому на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook.

Так, протягом дня українські позиції обстріляли в районах населених пунктів Щастя, Кримське, Катеринівка, Південне, Гнутове і Водяне. Позиції у н.п. Щастя прицільно обстрілював снайпер бойовиків.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на супротивника, щоб змусити його припинити обстріл. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться в звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА