20:36 05.09.2018

Херсонський суд переніс розгляд клопотання про продовження запобіжного заходу Вишинському на четвер

1 хв читати
Херсонський суд переніс розгляд клопотання про продовження запобіжного заходу Вишинському на четвер

Херсонський міський суд переніс розгляд клопотання прокуратури Автономної республіки Крим на продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського на четвер, 6 вересня.

"Клопотання про відвід судді відхилено. Після цього один з адвокатів полишив залу засідання, тому засідання було перенесено на завтра на 11.00", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прокуратури АРК Тетяна Тихончик.

Правоохоронці затримали К.Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

16 травня його доправили до Херсона для обрання запобіжного заходу. 17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня.

6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган повідомила, що К.Вишинському повідомлено про підозру в незаконному зберіганні зброї і боєприпасів: "Підозрюваний в державній зраді Кирило Вишинський повідомлений про ще одну підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї і боєприпасів) КК України ".

За її словами, під час обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі К.Вишинського були виявлені і вилучені пістолет і патрони до нього. Пістолет є вогнепальною зброєю - самозарядним пістолетом моделі "FN Browning M1906".

11 липня Херсонський міський суд продовжив термін утримання К.Вишинського під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА