11:48 03.09.2018

Кличко відкрив нову школу в Києві

1 хв читати
Кличко відкрив нову школу в Києві

 Мер Києва Віталій Кличко відкрив нову школу в Україні - школу №334 у Дарницькому районі столиці і привітав дітей і вчителів із початком навчального року, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Школа має все необхідне обладнання і техніку, щоб діти навчалися комфортно і здобували освіту європейського рівня. Зокрема, робоче місце вчителя обладнано комп'ютером, окрім звичайної дошки у класах є великі інтерактивні дисплеї для перегляду відеоматеріалів. Також є спеціальні кабінети для вивчення іноземних мов, танцювальна студія, студія музики і співу, три спортивні зали, медична частина, душові кімнати, кабінет психолога", - зазначив В. Кличко

Як наголошується, в будівлі школи буде розміщена початкова школа і ліцей "Інтелект". Також в будівлі встановлено й систему "розумний будинок", що передбачає автоматичне регулювання температури приміщень школи, залежно від того, чи перебувають у приміщенні люди, та від температури на вулиці.

"Початкова школа має окремі ігрові класи і сучасні парти-трансформери. Школа - енергоефективна. Вона має автономне опалення, що здійснюватиметься системою теплонасосів", - підсумував він.

В.Кличко також зазначив, що до кінця року столична влада планує завершити реконструкцію з прибудовами ще в двох столичних школах - у Биківні та в Голосіївському районі. Крім того, в 2018 році міська влада запланувала відкрити 8 дитсадочків (один новий та сім реконструйованих).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА