08:01 03.09.2018

Бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗС України, четверо військових поранені, ще четверо - легкі пошкодження

1 хв читати
Бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗС України, четверо військових поранені, ще четверо - легкі пошкодження

За минулу добу бойовики на Донбасі 16 разів обстріляли позиції Збройних сил України, поранені четверо військовослужбовців, ще четверо отримали легкі ушкодження, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому озброєння, заборонене мінськими домовленостями, ворог не застосовував. Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці штабу ООС в Фейсбук в понеділок уранці.

Як зазначається, незаконні збройні формування обстрілювали позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське, Шуми, Південне, Кам'янка, Мар'їнка, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединський, Водяне та Широкине.

"Четверо військовослужбовців протягом доби отримали поранення, ще четверо - легкі ушкодження. Всі вони вчасно евакуйовані з позицій, доставлені в медичні установи і отримують необхідне лікування", - відзначили в штабі.

Відзначається, що з початку доби противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї чотири рази обстрілював українські позиції в районі Пісків, Водяного, Павлополя і Кримського.

За даними української розвідки, протягом доби троє бойовиків знищено і ще шестеро поранені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА