12:01 29.08.2018

Поранений під час стрільби біля Харківської міськради охоронець опритомнів і надав свідчення

1 хв читати

Охоронець, постраждалий унаслідок стрільби біля Харківської міської ради, опритомнів і надав свідчення слідству, повідомили в прес-службі міськради.

"Він притомний, але залишається поки що в реанімації", - повідомили в прес-службі мерії з посиланням на лікарів Лікарні швидкої та невідкладної допомоги в середу.

У відділі комунікацій ГУ Національної поліції в Харківській області розповіли агентству "Інтерфакс-Україна", що постраждалий вже надав свідчення слідству. "Слідство охоронця вже допитало", - сказали у відділі комунікацій.

Як повідомлялося, в ніч на 20 серпня невідомий чоловік влаштував стрілянину біля Харківської міськради і ранив охоронця, а потім й одного з поліцейських, що приїхали за викликом. Поліцейський помер, незважаючи на зусилля медиків. Охоронця госпіталізували до Лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Його стан оцінювався як украй важкий.

Поліцейські з табельної зброї ранили стрільця. Внаслідок отриманих поранень він помер.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

21 серпня поліція заявила, що особу стрільця встановлено. Це Олександр Поярков, 1971 р. н. За даними правоохоронців, 19 серпня, перш ніж попрямувати до міськради, О.Поярков застрелив свою дружину.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА