07:33 28.08.2018

Бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗС України, двоє військових поранені

1 хв читати
Бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗС України, двоє військових поранені

За минулу добу бойовики на Донбасі 26 разів обстріляли позиції Збройних сил України, поранені двоє українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Противник 26 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, в тому числі 4 рази з озброєння, забороненого мінськими домовленостями ... Російські окупанти вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, танків, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Двоє військовослужбовців Об'єднаних сил були поранені", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у вівторок вранці.

Як зазначається, противник обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу Станиці Луганської, Кримського, Золотого, Луганського, Авдіївки, Новомихайлівки, Красногорівки, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного і Широкиного.

На Луганському напрямку біля населеного пункту Кримське, на Світлодарському - довкола Луганського.

На Маріупольському напрямку біля Гнутового і Лебединського противник застосовував міномети. Також ворог знову використав танки поблизу Лебединського.

"З початку доби противник шість разів обстрілював наші позиції довкола Новолуганського, Гнутового, Павлополя і Лебединського, застосовуючи при цьому артилерію, міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети", - відзначили в прес-центрі штабу.

За даними української розвідки, троє бойовиків знищені, ще четверо отримали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА