20:21 22.08.2018

Трамп порадив не наймати свого колишнього адвоката, який свідчив проти нього

2 хв читати
Трамп порадив не наймати свого колишнього адвоката, який свідчив проти нього

Президент США Дональд Трамп уперше прокоментував ситуацію з його колишнім адвокатом Майклом Коеном, який дав свідчення проти президента США.

"Якщо хто-небудь шукає гарного адвоката, я б радив утриматися від послуг Коена", - написав Трамп в твіттері.

Трамп також написав, що на колишнього керівника його передвиборчого штабу Пола Манафорта чинився сильний тиск під час розгляду справи щодо фінансових махінацій.

"Я дуже співчуваю Манафорту і його чудовій родині."Правосуддя" взялося за розгляд справи про податки 12-річної давності і, крім усього, справила величезний тиск на нього. На відміну від Майкла Коена, Манафорт відмовився зламатися - не став вигадувати історії, щоб домогтися досудової угоди. Потрібно проявити повагу до такої сміливої людини! " - йдеться в повідомленні Трампа в твіттері.

Раніше Коен, в минулому особистий адвокат Трампа, визнав себе винним у злочинах, пов'язаних з приховуванням від сплати податків і злочинному порушенні фінансової дисципліни.

За словами представника прокуратури Нью-Йорка, Коен не заплатив $ 1,3 млн податку від коштів, отриманих ним від діяльності в 2013-2016 роках. Коен також визнав, що незаконно отримав кредит у сумі $ 500 тис. і брав участь у фінансуванні виборчої кампанії.

Крім того, Коен зізнався, що платив двом жінкам, які раніше мали інтимні зв'язки з Трампом, щоб вони не розголошували цю інформацію. За словами адвоката, це робилося за вказівкою самого президента.

Адвокат Коена Ленні Девіс також заявив, що він має в своєму розпорядженні дані про хакерські атаки і змови, які можуть представляти інтерес для спецпрокурора Роберта Мюллера, який веде розслідування передбачуваного втручання РФ у американські вибори 2016 року.

Інформація Коена стосується в тому числі "можливості змови з метою скомпрометувати американську систему демократії під час виборів 2016 року", сказав адвокат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА