08:37 22.08.2018

У Києві під час заходів з нагоди святкування Дня Незалежності України рятувальники гарантуватимуть безпеку громадян

1 хв читати
У Києві під час заходів з нагоди святкування Дня Незалежності України рятувальники гарантуватимуть безпеку громадян

У Києві з нагоди святкування Дня Незалежності України під час проведення державних заходів з масовим перебуванням людей рятувальники гарантуватимуть безпеку громадян, повідомила прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій в Києві.

"У вівторок, 21 серпня, у Головному управлінні відбувся стройовий огляд та оперативна нарада з працівниками, які безпосередньо чергуватимуть під час проведення святкових заходів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, рятувальників проінструктували щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

Крім того, було розглянуто план-схему розташування техніки та особового складу, які будуть задіяні під час підготовки та проведення в столиці заходів з нагоди Дня Незалежності України та Дня державного прапора України.

У відомстві також зазначили, що вже з вівторка 21 серпня протягом святкових днів до 27 серпня рятувальники посилено нестимуть службу і будуть готові до оперативного реагування у будь-який момент.

Наразі створені мобільні оперативні групи, а щодня на чергування заступатиме 391 рятувальник особового складу та 92 одиниці техніки. Зазначається, що також створено додатковий резерв з 260 осіб і 65 одиниць техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА