19:28 21.08.2018

Кива: Наше завдання - запобігти будь-яким спробам незаконного виділення землі

2 хв читати
Кива: Наше завдання - запобігти будь-яким спробам незаконного виділення землі

Земельні питання в країні мають бути прозорі і для цього буде створена громадська організація контролю, заявив глава Соціалістичної партії України Ілля Кива.

"Ми ініціюємо створення громадської організації, що контролюватиме прозорість усіх земельних питань у країні. Наша задача - запобігти будь-якій спробі незаконного виділення тієї чи іншої ділянки землі", - написав І.Кива на своїй сторінці в соцмережі Facebook після мітингу під АП на захист паркової зони в м.Вишневе (Київська обл.).

"Сьогодні ми обстоюємо права людей на парк, який хочуть відібрати чиновники разом із нахабними забудовниками. Але ситуація в м Вишневе - це лише одна з гарячих точок, це крапля в морі проблемних будівництв нашої країни. Настав час громадськості стати сильнішою. Проблему конфліктних забудов потрібно викорінювати ще в зародку - до моменту прийняття будь-якого рішення", - наголосив лідер СПУ.

І.Кива також зазначив, що буде розроблено модель ефективної боротьби з такими забудовниками, як у Вишневому.

"Ми захистимо інтереси українців у будь-якому куточку нашої країни. Разом ми сила!", - написав він.

Як повідомляє прес-служба СПУ, 16 серпня в м. Вишневе Києво-Святошинського району Київської області відбулося силове зіткнення громадян, які протестують проти незаконного будівництва, з "тітушками", найнятими забудовником. У результаті зіткнень були постраждалі, зокрема й представники правоохоронних органів.

Вранці 21 серпня жителі Вишневого провели акцію протесту проти бандитських нападів на активістів, які виступають проти забудови парку в їхньому місті, а також за припинення незаконного будівництва. Акцію підтримала Соціалістична партія України. Глава СПУ І.Кива передав адміністрації президента підписане жителями Вишневого звернення з вимогою негайної відставки глави Києво-Святошинської райадміністрації Мирослави Смирнової.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА