09:05 21.08.2018

У Дніпрі в ніч на вівторок загасили пожежу в квартирі 9-поверхового житлового будинку

1 хв читати
У Дніпрі в ніч на вівторок загасили пожежу в квартирі 9-поверхового житлового будинку

У Дніпрі в ніч на вівторок рятувальниками ліквідовано пожежу в квартирі 9-поверхового житлового будинку, під час якої постраждала літня жінка і було евакуйовано 20 осіб, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

За інформацією рятувальників, 21 серпня о 00:26 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 9-поверхового житлового будинку на вул.Калинова, Амур-Нижньодніпровського району м.Дніпро.

За вказаною адресою були направлені рятувальники 3 і 18 держпожежорятувальних частин ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

"Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла в двокімнатній квартирі на 2-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Внаслідок пожежі постраждала жінка 1934 року народження, яку з попереднім діагнозом: опіки верхніх кінцівок і обличчя 1-го ступеня госпіталізували" , - йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок вранці.

Пожежними за допомогою автодрабини врятували 4 людини, а також сходами вивели на свіже повітря 20 людей. Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 40 кв.м.

"О 1:10 вогонь було локалізовано і о 01:42 ліквідовано. До ліквідації пожежі залучено 24 людини особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління", - сказано в повідомленні.

Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА