07:39 21.08.2018

Двоє бійців ЗС України поранені внаслідок 23 обстрілів бойовиків за понеділок

2 хв читати
Двоє бійців ЗС України поранені внаслідок 23 обстрілів бойовиків за понеділок

За минулу добу бойовики на Донбасі 23 рази обстріляли позиції Збройних сил України, двоє військовослужбовців отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Противник 23 рази відкривав вогонь по позиціях наших військ, в тому числі і з застосуванням забороненого важкого озброєння. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з мінометів калібру 82мм ... Унаслідок обстрілу двоє наших військовослужбовців отримали поранення. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил протягом цієї доби немає", - йдеться у зведенні станом на 07.00 вівторка, опублікованому на сторінці прес-центру штабу ООС в соцмережах Фейсбук.

Обстріли здійснювалися по позиціях ЗСУ поблизу Кримського, Світлодарська, Попасної, Мар'їнки, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного, Широкиного. Біля Лебединського противник застосував 82-мм міномети. Також бойовики здійснили обстріл зі 120-мм мінометів околиць населеного пункту Новолуганське.

Протягом поточної доби бойовики з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів двічі обстріляли позиції українських захисників у населених пунктів Лебединський і Водяне.

"За даними української розвідки троє окупантів загинули, ще двоє - отримали поранення", - додали в прес-центрі штабу ООС.

Як повідомлялося, в понеділок бойовиками був здійснений обстріл водолазно-рятувальної станції в Станиці Луганській.

"Сьогодні близько 14:30 ворог обстріляв водолазно-рятувальну станцію на вул. Шосейній в Станиці Луганській. По житловому сектору було випущено близько 12 боєприпасів. Ймовірно застосовувалися міномети калібру 120-мм", - написав глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз на своїй сторінці в Фейсбук в понеділок увечері.

Він зазначив, що в результаті обстрілу пошкоджено лінію електропередач, осколками посікло городи. Пошкоджень житлових будинків не зафіксовано. "На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав", - підкреслив глава Луганської обласної ВЦА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ворожого обстрілу Херсона постраждала жінка - ОВА

Наявність військово-облікового документа у чоловіків 18-60 років у пунктах пропуску перевірятимуть із 18 травня - Держприкордонслужба

Кількість постраждалих у Вовчанській громаді після ворожого обстрілу збільшилася до шести осіб

Данія оголосила про новий пакет військової допомоги для України на EUR750 млн

"Інтерпайп" Пінчука передав військовим на харківському та донецькому напрямках FPV-дрони та "мавіки"

Парламентарії України, Литви та Польщі готують спільну декларацію щодо заборони агропродукції РФ і Білорусі в ЄС

СБУ затримала коригувальницю ворожого вогню на Житомирщині

Окупанти обстріляли Вовчанську громаду касетними боєприпасами, постраждали 5 осіб, зокрема начальник міської адміністрації

Зеленський у Харкові відзначив державними нагородами воїнів 92 ОШБр

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, "Фавбет Тек"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА