11:36 19.08.2018

У ДТП у Вінниці одна людина загинула, 7 поранено

1 хв читати

Одна людина загинула і сімох госпіталізовано з травмами, зокрема 3-річну дитину, внаслідок зіткнення легкового автомобіля "Volkswagen Passat" та мікроавтобуса "FIAT Ducato" на об'їзній дорозі м. Вінниці в неділю рано вранці.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницькій області, трагедія сталася близько 5 години ранку. Загинув водій легкового автомобіля. Обставини і причини аварії встановлюються.

"Слідчо-оперативна група поліції встановила, що водій автомобіля "Volkswagen Passat", який рухався у бік Вінниці, виїхав на зустрічну смугу руху. Внаслідок цього сталося зіткнення з мікроавтобусом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легкового автомобіля, 33-річний житель м. Тернопіль, загинув на місці події, його дружину і 3-річну доньку госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості. Крім того, за попередньою інформацією, в ДТП постраждали п'ятеро жителів Тернопільської області, які їхали в мікроавтобусі "FIAT Ducato", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в лікарню для огляду доставлені троє неповнолітніх із мікроавтобуса.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА