08:01 18.08.2018

Шулявський шляхопровід частково перекриють з 6.00 суботи

2 хв читати
Шулявський шляхопровід частково перекриють з 6.00 суботи

У суботу, 18 серпня, з 6:00 з метою винесення інженерних мереж із зони проведення робіт і подальшої реалізації будівельних робіт будуть перекриті з'їзди Шулявського шляхопроводу, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Так, на транспортній розв'язці на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана (Шулявський шляхопровід) будуть перекриватися з'їзди з вул. Вадима Гетьмана на проспект Перемоги і з'їзд з проспекту Перемоги на вул. Олександра Довженка", - йдеться в оприлюдненому в п'ятницю вдень на сайті КМДА повідомленні.

Шляхи об'їзду організовані за такою схемою: вул. Борщагівська - проспект Повітрофлотський - шляхопровід Повітрофлотський; вул.Зоологічна - вул. Дегтярівська - вул. Олександра Довженка.

Також у зв'язку з цим вносяться зміни в рух громадського транспорту.

Автобуси маршруту № 2 будуть слідувати за такою схемою: від вул. Булгакова до станції метро "Шулявська" за постійною схемою, далі: вул. Перемоги - вул. Шолуденка - вул. Борщагівська - вул. Гарматна - бульвар Вацлава Гавела, далі - за постійною схемою.

"Додатково на час виконання робіт з реконструкції транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана в Солом'янському і Шевченківському районах на ділянках з'їздів з вул. Вадима Гетьмана на просп. Перемоги і з просп. Перемоги на вул. Олександра Довженка вносяться зміни в виїзди і заїзди тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 26, 39, 41, 93Н тролейбусного депо № 2", - інформують в КМДА.

При цьому в прес-службі КП "Київський метрополітен" підкреслили, що метро, в тому числі станція "Шулявська", працюватиме в звичайному режимі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В ООН засудили російські обстріли Херсона й Харківщини: мирні жителі не повинні бути мішенню

Один з постраждалих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанської громади у важкому стані

Генштаб ЗСУ: Російські війська активізували наступальні дії на покровському та лиманському напрямках, продовжують штурмувати позиції ЗСУ в районі Вовчанська

Разумков: Для уникнення різночитань про легітимність президента треба було давно отримати роз'яснення КС

Унаслідок ворожого обстрілу Херсона постраждала жінка - ОВА

Наявність військово-облікового документа у чоловіків 18-60 років у пунктах пропуску перевірятимуть із 18 травня - Держприкордонслужба

Кількість постраждалих у Вовчанській громаді після ворожого обстрілу збільшилася до шести осіб

Данія оголосила про новий пакет військової допомоги для України на EUR750 млн

"Інтерпайп" Пінчука передав військовим на харківському та донецькому напрямках FPV-дрони та "мавіки"

Парламентарії України, Литви та Польщі готують спільну декларацію щодо заборони агропродукції РФ і Білорусі в ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА