07:34 17.08.2018

Військовий парад, який готується в Вашингтоні з ініціативи Трампа, може обійтися американській скарбниці в $ 92 млн

1 хв читати
Військовий парад, який готується в Вашингтоні з ініціативи Трампа, може обійтися американській скарбниці в $ 92 млн

Оціночна вартість військового параду, який планується провести в Вашингтоні 10 листопада, збільшилася з $ 12 млн до $ 92 млн, повідомляє в четвер американський телеканал Сі-Ен-Бі-Сі з посиланням на джерело в Пентагоні.

За отриманими телеканалом даними, в цю суму включені витрати на безпеку і транспортування техніки.

Про попередні дані про витрати на парад в розмірі $ 12 млн повідомляв минулого місяця телеканал Сі-Ен-Ен.

Представник Пентагону розповів Сі-Ен-Бі-Сі, що офіційні дані за вартістю параду будуть оголошені в найближчому майбутньому.

Висока вартість військового параду може підстьобнути противників даного заходу як з боку демократів, так і республіканців, зазначає видання "Гілл".

"Я вважаю, що впевненість поводиться тихо, а небезпечність кричить голосніше за всіх. Америка - наймогутніша країна в історії людства, і не потрібно це виставляти напоказ", - заявив журналістам сенатор Республіканської партії Джон Кеннеді.

Президент прийняв рішення про проведення параду після того, як побував на військовому параді в Парижі в липні минулого року, і цей захід справив на нього сильне враження.

Д.Трамп спочатку побажав провести парад в День незалежності США 4 липня, проте пізніше він був перенесений на 10 листопада. 11 листопада в США святкують День ветеранів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА