07:22 17.08.2018

Нового керівника Лук'янівського СІЗО представлять 17 серпня

1 хв читати
Нового керівника Лук'янівського СІЗО представлять 17 серпня

У Міністерстві юстиції України підтвердили звільнення попереднього керівництва Лук'янівського СІЗО і що 17 серпня громадськості представлять нового керівника, передає "112 канал" з посиланням на прес-секретаря заступника міністра юстиції Юрія Маслака.

"Наразі я не можу сказати, чи звільнили керівництво, або воно пішло у відставку за власним бажанням, тому що вже пізня година, і я не можу точно дізнатися всі деталі. Єдине, що можу підтвердити, що дійсно буде нове керівництво і вже завтра я зможу повідомити - чи було це пов'язано саме з подіями, які мали місце 9 серпня в стінах київського ізолятора, або з тим, що керівництво СІЗО пішло у відставку за власним бажанням ... завтра буде новий керівник, прізвище цієї людини я знаю, вона працювала в системі", - заявив Ю.Маслак.

Також він повідомив, що не може точно стверджувати, чи було попереднє керівництво звільнено. Він додав, що нове керівництво СІЗО буде нести відповідальність відповідно до законодавства.

"Якщо, згідно їхніх заяв, буде інформація про те, що керівництво СІЗО володіло цією інформацією і також якось, можливо, допомагало - звичайно, що і керівництво СІЗО буде нести відповідальність", - додав Ю.Маслак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА