13:40 16.08.2018

Львівська міськрада оголосила конкурс на автобусні пасажирські перевезення

1 хв читати

Управління транспорту Львівської міської ради оголосило конкурс на автобусні пасажирські перевезення в місті, зазначено в повідомленні міськради.

54 автобусні маршрути розділені на 14 лотів, які мають курсувати в режимі звичайного автобуса, а не маршрутного таксі, як тепер. Різниця полягає в тому, що "звичайний" режим передбачає зупинення транспорту тільки на фіксованих зупинках і визначений інтервал руху, а режим маршрутного таксі - зупинення на вимогу та графік відправлення тільки з кінцевих зупинок.

"Збираємо пропозиції від перевізників до 14 вересня і до 3 жовтня плануємо визначити переможців. Потім іще 10 днів буде на оскарження результатів. Тому приблизно на 10-15 жовтня ми маємо вийти на підписання договорів", - наводяться в повідомленні слова заступника директора житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрія Білого.

Він також зазначив, що в умовах договорів передбачатимуться штрафні санкції за невиконання рейсів, незадовільний санітарний стан автобусів і порушення правил дорожнього руху.

Однією з обов'язкових умов є оновлення рухомого складу до 35% до кінця 2019 року й від 50% з січня 2020 року.

Заявки можна подавати до 15.00 14 вересня 2018 року до управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА