08:05 10.08.2018

Бойовики 45 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, загинув один військовий, ще двоє поранені - штаб ООС

1 хв читати

За минулу добу на Донбасі бойовики 45 разів обстріляли позиції Збройних сил України, зокрема тричі з важкого озброєння, загинув один український військовослужбовець, ще двоє поранені, повідомив прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).
"Противник 45 разів відкривав вогонь, обстрілюючи позиції наших військ, зокрема тричі з важкого озброєння. Унаслідок бойових дій один захисник України загинув, двоє дістали поранення", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Facebook у п'ятницю вранці.
Як зазначається, незаконні збройні формування обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї захисників Станиці Луганській, Кримського, Новотошківського, Новозванівки, Троїцького, Луганського, Майорського, Зайцевого, Мар'їнки, Красногорівки, Старогнатівки, Новомихайлівки, Богданівки, Чермлика, Павлополя, Водяного і Широкиного. Зокрема з мінометів калібру 82-мм противник обстріляв Новолуганське, Гнутове і Лебединське.
"Протягом поточної доби бойовики російських окупаційних військ чотири рази обстріляли позиції українських захисників біля Опитного, Новомихайлівки, Павлополя і Широкиного. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил цієї доби не зафіксовано", - зазначено в штабі.
За даними української розвідки, одного бойовика знищено, четверо дістали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА