18:38 09.08.2018

У ФСВП не вбачають загроз для життя Сенцова, який продовжує голодування в російській колонії

1 хв читати
У ФСВП не вбачають загроз для життя Сенцова, який продовжує голодування в російській колонії

Федеральна служба виконання покарань повідомила про відсутність загроз для життя засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова.

"Наразі стану, що загрожує життю, і медичних показань для примусового годування немає", - йдеться в довідці про стан здоров'я О.Сенцова, яку ФСВП направила уповноваженому з прав людини в РФ Тетяні Москальковій у четвер.

У довідці зазначається, що О.Сенцов отримує "інфузійну терапію, що передбачає парентеральне харчування, а також вживає поживну суміш "Nutridrink" (по 10 мірних ложок 5 разів на добу)".

Згідно з інформацією ФСВП, із засудженим в четвер провели чергову бесіду про необхідність переходу на збалансоване харчування.

Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону в серпні 2015 року засудив О.Сенцова, затриманого в Криму в 2014 році, до 20 років колонії суворого режиму.

З 14 травня 2018 року О.Сенцов голодує, вимагаючи відпустити всіх українців, яких утримують у РФ "із політичних мотивів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА