16:33 08.08.2018

Папа Римський прийняв Клімкіна з українськими дітьми у Ватикані

2 хв читати
Папа Римський прийняв Клімкіна з українськими дітьми у Ватикані

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін разом із групою українських дітей зустрівся з Папою Римським Франциском під час спільної аудієнції у Ватикані.

"Разом із групою українських дітей (П.Клімкін - ІФ) зустрівся з Папою Римським Франциском під час спільної аудієнції у Ватикані, щоб отримати його благословення, а також подякувати понтифіку за гуманітарну ініціативу "Папа для України", молитви за мир у нашій державі" , - йдеться в повідомленні прес-служби МЗС України в середу.

П.Клімкін передав понтифіку "Книгу добра", до підготовки якої приєдналися понад 300 тис. дітей і дорослих з усіх куточків України.

"У цьому унікальному виданні, виготовленому вручну на папері з бавовни і трав, зібраних у тих регіонах, звідки надійшли історії про добро, зібрано 50 реальних розповідей про добро та 50 малюнків, що є відображенням дитячого бачення людяності, щирості та співчуття в повсякденному житті" , - розповіли в МЗС.

П.Клімкін на сторінці в Facebook виклав фото цієї зустрічі та зазначив, що у Ватикані - "український день".

"Разом із учасниками та учасницями проекту "Книга Добра" - дітьми з різних куточків України - передали екземпляр унікального видання з України особисто Папі Римському Франциску. Щастя - бачити очі дітей, чия мрія здійснилася! Їхні історії та малюнки про добро в повсякденному житті тепер зберігатимуться у Ватиканській бібліотеці", - написав міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА