12:17 08.08.2018

У Харкові підозрюваному в хуліганстві на ґрунті расової ворожнечі, загрожує до семи років в'язниці

1 хв читати

Харківська місцева прокуратура №2 направила до Київського районного суду міста обвинувальний акт стосовно 32-річного харків'янина, якого неодноразово судили за майнові злочини, підозрюваного в хуліганстві (ч. 4 ст. 296 КК України) на ґрунті расової ворожнечі.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що влітку минулого року чоловік на ґрунті расової ворожнечі розбив машину громадянина Королівства Марокко і вдарив ножем самого іноземця", - йдеться в оприлюдненому в середу повідомленні прокуратури Харківської області.

За даними досудового слідства, підозрюваний із товаришами розпивав алкогольні напої біля одного з кафе в спальному районі міста. Він побачив, що до закладу під'їхав Mercedes, з якого вийшли троє іноземців і попрямували до кафе. Коли чоловіки зайшли до приміщення, підозрюваний схопив металеву палицю та кілька разів ударив нею в праве скло пасажирських дверей і в лобове скло автомобіля.

В облпрокуратурі зазначили, що господар транспортного засобу, побачивши, що відбувається, вибіг на вулицю та попросив зловмисника припинити псування його майна. У відповідь підозрюваний витягнув ніж, ударив іноземця в ліве плече та зник із місця події.

Частина 4 ст. 296 КК України ( "Хуліганство", якщо воно вчинено із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) карається позбавленням волі на термін від трьох до семи років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА