20:31 07.08.2018

Лукашенко дозволив білорусам грати в азартні ігри з 21 року

1 хв читати

Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ "Про вдосконалення правового регулювання грального бізнесу", яким збільшено віковий ценз для відвідування гральних закладів з 18 до 21 року.
"Документом у Білорусі легалізовано такий вид діяльності, як організація та проведення азартних ігор у мережі Інтернет за допомогою утримання віртуального грального закладу (онлайн-казино)", - повідомили в прес-службі глави держави.
Встановлено особливості ліцензування та оподаткування цієї діяльності, а також визначені вимоги і умови до неї. "Крім того, з метою мінімізації шкідливих наслідків участі в азартних іграх збільшено віковий ценз для відвідування гральних закладів, зокрема віртуальних, і участі в азартних іграх з 18 до 21 року", - уточнили в прес-службі президента Білорусі.
Введено також заборону для відвідувачів гральних закладів надавати іншим гравцям грошові кошти для участі в азартній грі, а для організаторів азартних ігор закріплено обов'язок встановлювати системи відеоспостереження в гральних закладах, які фіксують всіх відвідувачів і виплату їм грошових коштів.
Указ дозволить мінімізувати відтік грошових коштів за кордон за рахунок обмеження доступу громадян, які перебувають в республіці, до участі в азартних іграх, організованих і проведених на сайтах, розташованих поза національного сегменту глобальної комп'ютерної мережі Інтернет.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА