11:31 07.08.2018

У Франції Рабінович програв суд Льовочкіну та втратив понад півмільйона євро

2 хв читати
У Франції Рабінович програв суд Льовочкіну та втратив понад півмільйона євро

 Суд великої інстанції Ніцци (Франція) задовольнив позов компаній Льовочкіних проти народного депутата Вадима Рабіновича. Французький суд постановив стягнути з В.Рабіновича як зі сторони, що програла, судові та інші витрати на суму понад півмільйона євро.

У рішенні суду, яке є в розпорядженні агентства, зазначено, що В.Рабінович не мав повноважень діяти від імені держави Україна й отримувати дозвіл на тимчасову судову іпотеку на власність компаній на території Франції.

Отже, суд вказав, що В.Рабінович безпідставно привласнив собі право звертатися до іноземного суду від імені України, та скасував дозволи на тимчасову реєстрацію судової іпотеки.

За рішенням суду В.Рабінович як сторона, що програла, зобов'язаний сплатити народному депутату Юлії Льовочкіній і двом компаніям EUR9 тис. - по EUR3 тис. кожній. Крім того, В.Рабінович втратить близько EUR400 тис, уже заплачених ним за реєстрацію безпідставної судової іпотеки, й додатково сплатить усі витрати зі зняття цієї іпотеки.

Адвокат Ден Шефет, який представляв інтереси Ю.Льовочкіної та її компаній, заявив агентству "Інтерфакс-Україна": "Ми вимагатимемо від Рабіновича у французькому суді компенсації заподіяної шкоди діловій репутації наших клієнтів і завданих збитків. Я допускаю подальше переслідування Рабіновича за зловмисне використання французького правосуддя".

За словами адвоката, скасування дозволу на тимчасову реєстрацію судової іпотеки є дуже дорогим у Франції, і суд поклав ці витрати на В.Рабіновича. "З урахуванням того, що він уже втратив близько 400 тис. євро сплаченого ним мита за реєстрацію цієї безпідставної судової іпотеки, загальні втрати пана Рабіновича в результаті цього судового процесу перевищать 500 тис. євро", - сказав Д.Шефет.

У лютому 2018 року В.Рабінович заявив, що рішенням суду м. Ніцци (Франція) заарештовано нерухомість народного депутата Сергія Льовочкіна. За словами В.Рабіновича, він заплатив за реєстрацію тимчасової судової іпотеки у Франції 400 000 євро власних коштів".

Згідно з декларацією В.Рабіновича за 2017 рік, його дохід становив 213 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

Унаслідок ворожих обстрілів на Дніпропетровщині постраждав чоловік - голова ОВА

На окупованих територіях знову відзначено дефіцит медикаментів - Мінреінтеграції

Ворог 13 разів обстріляв Чернігівську та Сумську області, завдав шести авіаударів на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ворожого артобстрілу в Херсоні загинув один мирний житель, іще один дістав поранення - прокуратура

Тривають бої біля Стариці та Вовчанська на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА