08:02 07.08.2018

Бойовики 30 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, поранені троє військових - ООС

1 хв читати

За минулу добу на Донбасі бойовики 30 разів обстріляли позиції Збройних сил України, зокрема чотири рази - з важкого озброєння, поранені троє українських військовослужбовців, повідомив прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).
"Противник 30 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, зокрема чотири рази з важкого озброєння. Внаслідок ворожих дій троє українських військовослужбовців дістали поранень", - ідеться у зведенні, розміщеному на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Facebook у вівторок уранці.
Як зазначається, незаконні збройні формування вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - з озброєння БМП. Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Луганського, Новолуганського, Південного, Новгородського, Мар’їнки, Авдіївки, Красногорівки, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного.
"Поряд із цим противник обстріляв наші позиції біля Новолуганського та Лебединського із 82-мм мінометів, а захисники Авдіївки зазнали вогневого впливу із мінометів калібром 120 та 82 мм. Також ворог застосовував міномет калібром 120 мм по позиціях наших військ біля Гнутового", - зазначили в штабі.
Також у штабі наголосили, що за минулу добу НЗФ сім разів відкривали вогонь по позиціях сил ЗСУ біля Кримського, Малинового, Новозванівки, Троїцького, Лебединського та Широкиного. Важке озброєння не застосовувалося.
За даними української розвідки, знищений один бойовик і четверо поранені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА