14:50 06.08.2018

Суд продовжив арешт Вишинському до 8 вересня

2 хв читати
Суд продовжив арешт Вишинському до 8 вересня

Херсонський апеляційний суд у понеділок виніс рішення про продовження запобіжного заходу керівнику "РИА Новости Україна" Кирилу Вишинському у вигляді тримання під вартою до 8 вересня.

"У задоволенні апеляції частково відмовлено", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прокуратурі Криму та пояснили, що спочатку було рішення суду про продовження арешту до 13 вересня, але суд ухвалив рішення про тримання під вартою до 8 вересня.

Раніше повідомлялося, що суд переніс на 6 серпня слухання апеляції у зв'язку з неявкою одного з адвокатів.

Правоохоронці затримали К.Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

16 травня його доправили до Херсону для обрання запобіжного заходу. 17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня.

6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган поінформувала, що К.Вишинський повідомлений про підозру в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів: "Підозрюваний у державній зраді Кирило Вишинський повідомлений про ще один підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів) КК України".

За її словами, під час проведених обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі К.Вишинського було виявлено та вилучено пістолет і патрони до нього. Пістолет є вогнепальною зброєю - самозарядним пістолетом моделі "FN Browning M1906".

11 липня Херсонський міський суд продовжив термін тримання К.Вишинського під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нова Зеландія ввела нові санкції проти РФ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА