16:10 03.08.2018

У Чернігівській області перекинувся автобус: 8 постраждалих, 4 дітей

1 хв читати
У Чернігівській області перекинувся автобус: 8 постраждалих, 4 дітей

Мікроавтобус з групою дітей, які прямували на відпочинок, перекинувся в п'ятницю вранці в Ніжинському районі Чернігівської області, унаслідок чого травми дістали чотири дитини і від 4 до 6 дорослих, повідомляють в екстренній службі Чернігівщини.

Так, на сторінці ГУ Нацполіції в Чернігівській області у Facebook зазначено, що інформація про ДТП з постраждалими надійшла близько 11.00. На місце терміново прибули правоохоронці та медики.

До Ніжинської райлікарні доправили вісім осіб - четверо дітей і четверо дорослих, троє з травмованих - у стабільно важкому стані.

Правоохоронці з'ясували, що мікроавтобус "Фольксваген" рухався з Києва до Конотопа (Сумська обл.) - транспорт перевозив дітей із батьками, які прямували на водний відпочинок.

"За попередньою інформацією, під час виконання маневру обгону жінка-водій не впоралася з керуванням, автомобіль зачепив бордюр і ліг на бік", - йдеться в повідомленні.

Інформацію стосовно події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА